AFN V2

Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: wahabi ?

Re: wahabi ? 09 May 2012 18:21 #31

Yang serba salah diri sendiri ler...
Diambil pusing wat perrr

Re: wahabi ? 09 May 2012 22:51 #32

  • usme
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 108
Terima kasih mohdikram......" jgn ambil pusing ya "..... betul juga apa yg mustaqill kata di atas tu !

Re: wahabi ? 09 May 2012 23:17 #33

  • loque
  • OFFLINE
  • Senior Boarder
  • Posts: 51
jawapan kepada soalan yang ditanya agak celaru, mula2 jawapan "kahkahkah". itu tidak sesuai mohon perbetulkan. dan juga mohon tapis dan buang sekiranya ada komen2 dari ajaran sesat wahdatul wujud yang sesat dibawah kesesatan agar memudahkan pembacaan berkenaan thread.

Re: wahabi ? 09 May 2012 23:29 #34

Mustaqill wrote:
Punya banyak post2 bagus dalam AFN, post dia jugak korang baca.
oh ok ok! Mulai sekarang sy akan buat donno je post2 dia. Terima kasih.

Re: wahabi ? 09 May 2012 23:29 #35

Wahdatulwujud pulak dah.
Korang ingat puak wahdatul wujud tu mengaku tuhan ker..
Sesiapa yang percaya macam tu bolehlah di klasifikasikan sebagai pendek akal

Re: wahabi ? 10 May 2012 01:52 #36

maaf lah , saya baru lagi dkat sni , jika saya ada salah silap tntang pertanyaan saya, saya mohon maaf :')

Re: wahabi ? 10 May 2012 02:17 #37

  • Abu_Imran
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • AJARKAN AKU SUNNAH
  • Posts: 621
mencari ilmu wrote:
maaf lah , saya baru lagi dkat sni , jika saya ada salah silap tntang pertanyaan saya, saya mohon maaf :')


xper.... dulu ana pernah jadi budak baru gak... mmg biler difikirkan balik...masa baru dulu...soalan2 yg kini dirasakan x perlu tanyer pon..... ana tanyer masa dulu... lama2 kalau ikhlas dan rajin membaca insyaAllah...semuanyer mudah... study la betul2 link yg di beri...

yugimudo wrote:
arkib.al-fikrah.net/index.php?name=News&file=article&sid=820

Baca dulu. Dah habis baca kalo tk faham boleh tanya
Mencari ilmu.....

Re: wahabi ? 10 May 2012 02:20 #38

syukran ya abu imran , smoga Allah merahmati usaha kalian semua

Re: wahabi ? 10 May 2012 03:43 #39

Dalam Mencari ilmu macam tu lah gayanya...

Kekadang saya pun macam tu jugak, banyak jugak yang tanya sendiri jawab sendiri .
Dia tanya dia yang jawab
Last Edit: 10 May 2012 03:44 by mohdikram.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.22 seconds
You are here: